Restaurant

Denne modulen håndterer alt fra pizzalevering til fullverdig restaurantbooking og betaling.

Denne modulen har en rekke forskjellige konfigurasjoner som gjør at den dekker behovet fra topp-end med bordbestillinger i den ene enden og utkjøring og levering av mat/varer i den andre enden. Alt knyttes sammen av MENY og MEDLEM databasene, som gjør at dine kunder kan logge på og hente frem tidligere bestillinger som mal for neste bestilling. 

MENY

Meny er i utgangspunktet en egen modul, men som etterhvert ble endel av restaurant-appen fordi de fleste kunder ofte endte opp med å be om bordbestilling, online bestilling av mat for henting og/eller levering, og selvsagt også at Dere får betalt FØR kunden kommer slik at VIP-kunder kan gå i en ekspresskø. Meny er bygget opp slik at man kan ha flere menyer, alt etter sesong eller at man liker å ha flere små menyer man veksler mellom hver måned. 

 • "Samling"
  Hver meny kan igjen deles opp i "samlinger" som Forretter, Hovedretter, Desserter. For hver samling kan man skrive en beskrivelse og ha et samlingsbilde.
   

 • "Retter"
  Hver enkelt rett har en overskrift, og en beskrivelse og man kan legge til ett bilde. Deretter legger man inn nøkkeldata om retten, hvor sterk den er, og om det er en "favorittrett". 
   

 • Variabler i hver rett.
  Man kan legge inn variabler for hver rett, som liten porsjon , vanlig porsjon, stor porsjon. Valg av tilbehør som potetbåter, ris, nudler eller for eksempel fløtegratinerte poteter. I hver variable kan man bestemme om det koster noe ekstra. 
   

 • Man kan legge inn tillegg for rømmedressing 

MEDLEM/KUNDE

Alt i WIX handler om å knytte en hver tjeneste og eller produkt opp mot kunden. Dette er også tilfellet i restaurant. Her kan man velge hvor engasjert kundens data skal være. Fra en enkel registrering hver gang, til at kunden kan logge inn på sin kundeside og se alle tidligere transaksjoner, kommentarer på blogg eller forum osv.