://  Om oss

Det handler om kommunikasjon...

kolondobbelslash = :// i en nettside sin URL


Det er symbolene som kommer etter https og før www. Det er bindeleddet som forteller datamaskinen eller telefonen, at nå skal de hente informasjon fra internett.

Vi valgte dette navnet fordi "://" er en bitteliten del av det som kalles URL-strengen som brukes. Men uten kolon-dobbelslash er det ingen som forstår hva du vil fortelle eller hvilken informasjon du ønsker å få tak i.

I overført betydning vil vi være ditt :// slik at du har bindeleddet mot kundene, markedet, leverandørene eller de ansatte. Det handler om kommunikasjon, enten den er verbale eller grafisk. 

WEBDESIGN, WIX, ZoHo Sharepoint eller en annen pre-produsert løsning?

Den kreative løsningen kan bli bedre om man starter med blanke ark, men en erkjennelse etter å ha arbeidet med webdesign og utvikling er at det er dumt å finne opp hjulet på nytt. Men selvsagt handler dette om noen nøkkelspørsmål. Hvorfor skal du ha en nettside, hva er hensikten og hva er målet? Deretter er det selvsagt ett kostnadsspørsmål. Ved å finne opp hjulet på nytt vil det fort gå timer og dager, og kostnadene blir deretter. Vi har derfor tenkt at vi skal tilby produkter basert på løsninger med en fremtidig forutsigbar kostnad. 

Basert på kunnskap og erfaring

Vi er flere som tilbyr vår kompetanse gjennom kolondobbelslash og innenfor forskjellige tema og fag. Vi har mange års erfaring med markedsføring, reklameproduksjon og profilering.