Nå kan du skrive, ta bilde, film og publisere det fra hvor som helst!

Oppdatert: 29. feb. 2020

Vi har laget det raskt og enkelt for deg for å kunne blogge, (skrive, ta bilder og lage film) og publisere mens du er på farten. I denne artikkelen vil vi dele hvordan du kan lage nye poster på bloggen din. Blogge høres teit ut, men det er egentlig bare en benevnelse for hvordan du kan uttrykke deg direkte ut i verden.

Har du ikke egne gode bilder har vi tusenvis gratis, eller billig. Enkelt og greit.

Blogging fra ditt dashbord

På dashbordet har du alt du trenger for å administrere hele bloggen eller nyhetsarkivet på ett sted. Du kan lage nye artikler, endre kategorier, redigere artikler, sette opp publiseringsdatoer for nye artikler og mye, mye mer. For å komme til dashbordet, klikk Manage, og deretter klikk på blogg > poster


Blogging direkte fra ditt Publiserte nettsted

Visste du at du kan blogge direkte fra ditt publiserte nettsted? Etter at du har publisert nettstedet ditt til ditt eget domene, kan du gå til ditt nettsted's URL og logge på med din WIX konto. Da kan du skrive og redigere artikler, håndtere kommentering fra lesere, "pinne" artikler og dele artikler direkte til sosiale kanaler. Bare klikk på 3 prikks ikonet ( ⠇) for å se alle ting du kan gjøre med artikkelen.


Blogging direkte fra telefonen

Du kan laste ned Wix-appen for Android eller fra for IOS. Logge på med Wix-kontoen din og publisere, redigere eller arbeide med nettstedsinnhold direkte fra telefonen. Du kan bruke talesyntese for å kladde, lage videofilmer av bilder eller lage flotte markedsføringskampanjer til å dele på sosiale kanaler. Alt direkte fra telefonen om du vil.

#bloggingtips #kolondobbelslash #skriveogpublisere

5 visninger0 kommentarer