På grunn av korona endrer vi på planen vår og rekkefølgen av prosjektet KolonDobbelSlash.no

Oppdatert: 24. mar. 2020

Ser at det i dag har vert noen gjester fra Voss innom nettsida vår, før ho egentlig er klar for premiere som var planlagt til våren. Ta kontakt om det er noe dere lurer på, så skal de få en demonstrasjon fra noen av de forskjellige modulene som kan leveres allerede i dag. Vi har laget flere demonstrasjonsbutikker og nettsider! Vi har noen nettsider i drift også, men før vi

har fått godkjenning fra kundene vil vi vente med å bruke de i denne sammenhengen.


Denne posten er skrevet fra appen på telefonen

Dette innlegget er for eksempel skrevet på telefonen rett fra appen som følger med og hvor du kan styre både korrespondanse, booking, timeplan, innhold på nettside, blogg, forum, handel, og alt som følger med. I tillegg er det mange gode verktøy som gjør det enkelt å lage smashing eposter, bilder eller videoer som kan deles på sosiale nettverk.

My phone screen when I wrote this post
Skjermdump av telefonen når jeg lagde denne posten

Hvorfor velge ://

Vi arbeider med å lage et tilbud basert på gjennomtenkte og godt uttestet programvare som også gir oss rom for å produsere egne moduler og apper etter behov. Men det er i grunnen bare fase 1 av planen, for det vi ønsker å oppnå er at lokale butikker og bedrifter tar opp kampen mot den netthandelen de selv ser på som en trussel.


Søker etter partnere og bidragsytere

Vi er flere personer med forskjellig bakgrunn og hvor vi tenker at vi har god overlappende kompetanse. Vi har en teknisk plattform, innholdsproduksjon og opplæring. Søker etter folk som vil være med å bidra til innholdsproduksjon for kunder. Du må ha et øye for å ta produktbilder, være god på å skrive både på norsk og engelsk. Kan du tysk eller spansk i tillegg så er det jo flott.

Når vi kommer til årsskiftet 2020/2021 skal vi ha en leveranse hvor vi leverer kvalitetssikret moduler med norsk bruksanvisning, norske juridiske dokumenter og sist men ikke minst at vi leverer nettstedet med en mal for markedplan og ukentlig, månedlige og kvartalsvise rutiner for å få en strukturert arbeidsmetode. De kundene som er med oss fra starten vil få store rabatter.

Tenkt på dette i mange år

Årevis med tenking på hva jeg kan gjøre til tross for mine handicap etter at jeg ble slått ned og syk. Ved å lage en portefølje med nettkurs vil jeg kunne jobbe når jeg er frisk nok. Men hva skal jeg lage kurs i? Etter mye grubling kom jeg frem til at det er mange som ikke vet hvordan de skal bruke hverdagslige programmer, apper og enheter, og at det faktisk er mye tilgjengelig opplæringsmateriell, men alltid på engelsk. Så mitt prosjekt er å lage ett virtuelt Voss med fokus på økt handel og konkurransekraft for småbedrifter, deretter benytte det som en plattform for fremtidige kurs.

Runar på tur en dag i mars 2020.


32 visninger0 kommentarer