Design en fantastisk blogg

Oppdatert: 29. feb. 2020

Når det kommer til design, så har blogg-appen har alt du trenger for å lage fantastiske poster som garantert vil får dine lesere sin oppmerksomhet. Sjekk ut våre viktige design features.


Bedriftens nyhetsseksjon på nettsiden

Det er viktig å få frem at ordet blogg i denne sammenheng rett og slett bare betyr muligheten for å skrive og dele din informasjon direkte på internett. Om du ser på det fra en bedrift sitt synspunkt kan vi like godt kalle det nyheter, og hvor bedriftens ansatte lager artikler og nyheter knyttet til produkter eller tjenester.

Fantastic sunset in western part of norway
Fantastisk solnedgang ytterst i den norske skjærgården.

Velg fra en rekke ferdiglaget designutkast

Blogg-appen kommer med en rekke pre-produserte flotte designforslag. Klikk designs for å velge en mal som passer for ditt formål. Der kan du vise eller skjule detaljer fra bloggen, som forfatter, leser-teller og mye mer. Gå til innstillinger å se.


Hvert design kommer med siste nytt fra sosiale kanaler. Lesere kan enkelt dele artikkelen på sosiale nettverk som facebook, twitter, linkedin med mer. De kan se hvor mange som liker artikkelen, hvor mange som har lest den, skrevet kommentarer og mer.


Legg til media til dine artikler

Når du lager en artikkel / bloggpost kan du:

  • Laste opp bilder eller GIF'er Upload images or GIFs

  • Legge til / bygge inn videoer eller musikk

  • Lage gallerier for å vise frem en media-samling.

Du kan tilpasse utseende av dine media ved å lage dem widescreen eller små, og du kan enkelt aligne media inni artiklene du har laget.

Fotogalleri eller video, valget er ditt

Du kan laste opp mange bilder som vi har gjort over, og velge om bildene skal vises i en collage, eller som slideshow eller en annen innstilling som passer for deg. Eller du kan lage en video av bildene dine, som under her.


Denne filmen er laget direkte fra fotomappen på for nettsiden med den innebygde kraftige MovieMaker fra Magisto. Et fantastisk reklameverktøy for enhver markedsfører.


Eller du kan koble til filmer direkte fra Vimeo, youtube eller som du laster opp fra telefonen eller PCen som du har laget utenom med egen programvare som du to filmene under.

En tilfeldig film fra Vimeo

En filmsnutt fra youtube

Hashtag postene dine

Liker du å bruke #hashtag? Da har vi gode nyheter til deg! Du kan legge til tags (#ferie #drøm #sommer) direkte i posten din for å nå flere lesere og for å lage bloggen lett søkbar.

Hvorfor bruke hashtag? Folk kan bruke hastags når de søker gjennom internett for innhold som er viktig for dem, da kommer bloggen din opp som leserverdig. Eller du kan bruke hastag for at folk kan søke bestemt innhold i bloggen din fra søkefeltet oppe til høyre. Klikke på lupen, og skriv #kolondobbelslash, så vil du kun får opp dette avsnittet.

4 visninger0 kommentarer