Hvordan slette eller redigere denne posten?

Oppdatert: 29. feb. 2020

Er du klar for å redigere denne posten eller opprettet en ny? Kanskje redigere de forhåndslagede postene når du velger tema for bloggen eller nyhetsseksjonen på nettsiden.

Eller er du klar for å slette denne posten? Om du er redaktør, bidragsyter eller eier kan du redigere, slette eller lage nye flotte poster i bloggen. Alt direkte fra internett-browseren din, eller fra WIX appen på telefonen. Du logger deg på og har full kontroll fra bloggens dashbord eller når du er logget på den publiserte nettsiden din.


Hvoran slette en post?

Gå til manage for å åpne Dashbordet, deretter klikk på 3 prikks ikonet ( ⠇), og deretter SLETT post. Du kan også gå til settings > behandle blogg og slette en hvilket som helst post. der. Husk bare at du kan ikke angre på det etterpå.


Tip:

Lyst til å hjelpe besøkende med å finne ut og få oversikt over innholdet du har laget? Lag kategorier. Når du skriver en artikkel kan du legge den til i inntil 3 kategorier samtidig. For eksempel kan du skrive om en ny jakkemodell du har fått i nettbutikken, og legge den som NYHET, MOTE og whatever...


Happy blogging!

Som tidligere nevnt, så er det så mange muligheter for å lage glimrende innhold, men med en styrende hånd fra designvalget du tar i begynnelsen. Nevnte vi at du kan legge til andre som kan bidra til å bygge innhold, men uten at de kan endre designvalg? Høres dette kjekt ut? Ta kontakt om du trenger hjelp. Vossing og har lyst å bidra?

Nettsiden vossaforum.no er under etablering og vi trenger bidragsytere for å lage innhold. Vossaforum.no er meningen at skal bli en landingsside for lokale brukere, og hvor vi legger opp til endel diskusjon og debatt. Eller at vi lager det til noe annet. Opp til deg! Vi tar i mot gode ideer og råd, og kanskje blir vi partnere? Send noen ord via kontaktskjemaet.


#vossaforum #vossaforum.no

3 visninger0 kommentarer