Konsekvenser av Covid-19

I alle utfordrende tider har mennesker tilpasset seg en ny hverdag. I dagens moderne samfunn er dette en situasjon som aldri før har vært. Samtidig vet vi fra tidligere epidemier hvordan de beveger seg gjennom samfunnet og rammer alle i sin vei. Forskjellen nå er at vi har Internett og kan være sosiale hver for oss, vi kan utføre mange oppgaver uten forlate kontoret. Det er mange leverandører av nettbaserte tjenester, og mange presenterer seg om de finner opp alt selv. Vi derimot støtter oss på halvfabrikat apper, som vi raskt kan tilpasse ditt behov.


Sosiale kanaler

Når det gjelder arbeid og næring får dette uhørte konsekvenser for mange, spesielt for dem som faktisk må forlate kontoret eller hjemmet for å kunne tjene sine penger. Dem kan ikke KolonDobbelSlash hjelpe så masse, men for alle andre som kan justere seg, kan vi det. Ta kontakt og spør oss. Vi er ganske fleksible og har erfaring med en rekke forskjellige programvarer.


Presentere sine varer virtuelt

For mange butikker bør det være en prioritering å raskest mulig kunne presentere sine varer og tjenester på nettet, slik at publikum skal kunne besøke butikken og handle uten fysisk komme på besøk i butikken din.


Eksisterende løsninger gir rask levering

Siden vi satser på allerede eksisterende løsninger kan vi levere ferdig oppsatte løsninger på svært kort tid om nødvendig.6 visninger0 kommentarer