Kurs i bruk av WIX for å lage nettside

Kurs i bruk av WIX editor på norsk kommer som nettkurs i løpet av våren 2020. Det blir en rekke med temabaserte kurs slik at du kan få det meste ut av nettsiden din.

WIX reklamerer med at du kan lage nettsiden selv på 1 - 2 - 3, hvilket er sant under den forutsetning at du A) har interesse for å sette deg litt inn i det, og B) ikke har behov for tilpasninger. Sannheten er at dette uansett tar tid, og da kan det være en god investering å lære en del grunnleggende funksjoner før du setter i gang. Eller enda bedre, mens vi holder på.


Hvorfor bruke WIX?

WIX er en nettbasert publiseringsløsning for internett. Det vil si at det er ett program / app du kan bruke for å publisere innhold til internett, men uten å laste ned eller installere noe programvare på PC'en din. Alt foregår med andre ord gjennom en browser/internettleser som feks Google chrome eller Windows Egde. Dette gjør at du kan redigere nettsiden fra en hvilket som helst datamaskin.

WIX mobilapp for både Android og IOS Men en annen god grunn er at det også følger med en mobilapp i abonnementet hvor du kan både drifte og publisere fra din mobiltelefon. Appen er rask og oversiktlig, og har endel gode kundefunksjoner. Men det beste med den er at den er glimrende i lag med nettbutikkløsning og hvor du enkelt kan ekspedere kunder, legge til og endre produkter, priser, rabatter og kuponger. Og det er en viktig del av den chatbaserte kundeløsningen WIX tilbyr.

14 visninger0 kommentarer