OFFICE 365 - kurs kommer

KolonDobbelSlash lager i disse dager en rekke kurs opplegg på Norsk for som er rettet mot småbedrifter som ser behovet for en forutsigbar og skalerbar hverdag. Vi legger opp til to kursmodeller. Fysiske kurs ute i "felten", og nettkurs hvor vi brekker tema og funksjonalitet ned til mindre seksjoner.


Med 70 millioner brukere over hele verden kombinerer Microsoft Office 365 den kjente Office-desktop-pakken med skybaserte versjoner av Microsofts neste generasjons kommunikasjons- og samarbeidstjenester. Det gir mange fordeler, inkludert sikkerhet, pålitelighet, kompatibilitet med andre produkter, over-the-air-oppdateringer i skyen som ikke krever noe fra brukeren, enkelt pålogging for tilgang til alt med en gang, og så mye mer.


Våre Office 365 kurs tilbyr en grunnleggende oversikt over temaet cloud computing og fortsetter med å dekke Microsoft skyløsninger og Office 365-produktet på et språk du kan forstå. Dette inkluderer en introduksjon til hver komponent som fører til temaer rundt bruk av hver funksjon i hver applikasjon. Få oppdatering på direktemeldinger. Bruk lyd, video og nettkonferanser. Få sømløs tilgang til Office-pakken med Office Web-apper. Få tilgang til medarbeidere og filer fra hvor som helst og når som helst.


Office 365 er nøkkelen til produktivitet på kontoret - og nå kan du bruke den til å brukes for deg!

 

12 visninger0 kommentarer