Vil du ha en gave verdt mange tusen kroner av meg?

Vi gir store rabatter for de som, etter avtale, vil være referanse-kunder i forskjellige bransjer og med forskjellige forretningsideer.


Kolondobbelslash er en lokal leverandør av IT-tjenester og WEB-baserte produkter. Vi er godkjent WIX partner og utvikler. Vi er også godkjent ZoHo partner og sertifisert fra Microsoft. Vi leverer også våre løsninger til kunder i Norge forøvrig.


Nettside som selger

Vil du øke omsetningen din? Konkurrere mot handelslekkasje til store nettbutikker er mulig, men ikke på Deres premisser. Hvorfor har netthandel slik stor økning? Selvsagt er det noen kunder som fokuserer på pris som den avgjørende faktoren, men vi tror at forklaringen ofte er en annen. Mange handler på nettet fordi det er lettere og fordi det ofte er mer oversiktlig. Og dette er noe som selv små butikker kan konkurrere mot om de har de rette verktøyene og til rett pris. Det er ikke dataløsningene som er dyre, det er innholdsproduksjon.


Søker etter referansekunder

Vi trenger kunder i forskjellige kategorier for å lære å utnytte vår programvare bedre i forskjellige scenarioer, men også for å dokumentere metoder, sjekklister og bruksområder. For de "rette" kundene er vi villige til å gi bort mye av vår arbeidstid, mot retten til å bruke kundenes nettsider som referanseprosjekter. Vi har satt opp en rekke testprosjekter. Se her.


Interaktiv nettside

Interaktive nettside for bedrifter, lag og organisasjoner som ønsker kontakt med sine medlemmer eller kunder. Standard for alle pakker er kontakthåndtering, innboks, bildedatabase med redigering, redigering av nettsidene fullt ut.


Dette betyr at alle varianter av nettsidene vi leverer har samme grafiske grensesnitt basert på administrasjonsverktøyet, uansett om det er booking av timer for frisør eller en stor nettbutikk med klær. Fullt integrert med Google G-suite sine programmer som epost og kalender for hver ansatt, samt felles postbokser. Vi har dessuten et avansert SEO program som gjør at om du er aktiv med nettsidene dine, så vil du automatisk komme høyt opp på søkemøtorer.


Blogg / nyheter

For mange blir begrepet blogg synonymt med "duck face" damer og blondievitser. Men det er egentlig baser ett samlebegrep for ett publiseringsverktøy som gjør det enkelt for deg å være aktiv med innholdsproduksjon og hvor du kan dele bilder, videoer og tekst. Du kan publisere innholdet i forskjllige kategorier og det er fullt søkbart.


Forum / medlemshåndtering Forum har samme funksjonene som bloggmodulen når det gjelder deling av tekst og innhold, men samtalestrenger og kommentarfeltene er mye mer strukturert. Men her kan du også sette opp hvem som kan se hva, og når og du kan dele opp slik at noe innhold er gratis mens annet er betalingstjeneste. Vi kaller det det blogg og forum, men det er egentlig bare fantasien som setter begrensning på hvordan man bruker disse modulene. Hensikten er den samme. Nemlig å aktivt dele innhold med andre. Perfekt for lag og organisasjoner.

Booking og timebestilling

 • Booking av overnatting og eller utleie av hytter, leiligheter og lignende. Integrering med tripadvisor, booking.com med flere.

 • Booking av events som konserter, med betaling og produksjon av billetter med strekkode for kontroll.

 • Booking av timer til feks frisør, massasjeteraput, personlig trener eller lignende.

 • Booking av feks verkstedtid for biler, motorsykler og lignende.

Restaurant

 • Online bestilling av "take away" og betaling, inklusive leveringsmodul for utkjøring

 • Online produksjon av menyer, også for utskrift med bilder

 • Bordbestilling


Nettbutikk for detaljhandel

 • Kan være hva som helst av ferdig produserte produkter i forskjellige farger, varianter og størrelser.

 • Varelagerhåndtering med bestillingsanmodning.

 • Betaling online med debit eller kreditkort, eller gjennom paypal.

 • Tilbud og fakturering

 • Frakthåndtering og levering


Samt en hel del flere applikasjoner.


Interessert? Ta kontakt, så kan vi snakkes om det kan være aktuelt med ett samarbeid.

12 visninger1 kommentar